VÄLJ DIN VÅRDCENTRAL

Stanna kvar på Riddarens vårdcentral
Norden
SV

Om Riddarens Vårdcentral

På Riddarens vårdcentraler strävar vi alltid efter att leverera bättre hälsovård till fler personer.

Riddaren vill göra skillnad. Tillsammans med patienten vill vi vara med och förändra morgondagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård. Vi är övertygade om att både patient och vårdcentraler i framtiden kommer kunna sköta merparten av all kommunikation digitalt – på ett smartare, smidigare och roligare sätt, allt med privacy by design.

Eftersom sjukdomar inte tar ledigt vill vi på Riddarens vårdcentral kunna erbjuda vård 365 dagar om året, varje år. På Riddarens vårdcentraler strävar vi efter att tillhandahålla generösa öppettider för våra patienter – allt för att människor som jobbar och pendlar ska kunna få rätt vård. Det Riddarens ser som sitt viktigaste uppdrag är att se till att patienten är delaktig i sin vård, känner sig väl bemött samt träffar lyhörda ”Riddare” som gör sitt yttersta för att hjälpa patienten genom vårdens djungel.

Slutligen vill vi tacka våra fantastiska patienter som gör denna resa möjlig. Tillsammans med Er utvecklar vi Sveriges modernaste vårdcentral.

Om Riddarens vårdcentral

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du villkoren i vår integritetspolicy och accepterar att riddarens kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.